Principal’s Leadership Style And School Climate In Penang Urban Secondary Schools - Tajasom, Adel (2008)

(untitled)
Pihak sekolah sering berhadapan dengan kritikan mengenai kekurangan kecekapan atau kemantapan dalam pengurusan pendidikan pelajar.