A Case Study Of Power Saving Initiatives In A Telecommunication Company - Dali, Daliza (2009)

(untitled)
Kajian ini adalah untuk menjukkan bagaimana inisiatif yang dijalankan oleh Syarikat Telekomunikasi X dalam penjimatan tenaga elektrik dan seterusnya pengurangan perbelanjaan operasi.