A study of factors discriminating between Agents and Higher Level Agents of Shuang Hor product business in Penang - Tan, Ai Sheah (2009)
Penjualan langsung menghadaapi perkembangan pesat. Ia adalah pengeluar menjual barang- barang atau perkhidmatan kepada pengguna akhir melalui pengedar bebas atau agen dengan di tempat yang tidak tertentu.