Determining Factors For The Usage Of Web-Based Marketing Applications: An Analysis Of Smes In Penang, Malaysia - Lim, Bee Lin (2009)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengenal-pasti faktor penentu terhadap penggunaan pemasaran melalui web di kalangan firma-firma saiz kecil dan sederhana di Pulau Pinang, Malaysia.