Emotional Intelligence And Its Relationship With Organizational Commitment Among Nurses In Private Healthcare In The Northern Region Of Malaysia - Rao, Ganesh (2009)

(untitled)
Industri kesihatan telah membangun dengan pesat kebelakangan ini. Malah, penambahan mendadak bilangan hospital swasta di Malaysia juga dilihat sebagai tanda keprihatinan rakyat terhadap kesihatan diri sendiri dan keluarga.