The Impact of Macroeconomic Volatility on Bursa Malaysia Volatility - Yeap, Geok Peng (2009)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji kesan volatiliti makroekonomi terhadap volatiliti Bursa Malaysia untuk data siri masa bulanan dari Januari 1990 ke Disember 2008.