A Study On Perceived Service Quality And Perceived Montessori Characteristics Towards Parents’ Satisfaction For Montessori Kindergarten In Penang - Ahmad Moghni, Hizrian Nazeefah (2006)

(untitled)
Kajian ini bertujuan mengkaji tahap kepuasan ibu bapa / penjaga terhadap pendidikan prasekolah anak-anak di tadika-tadika Montessori Pulau Pinang.