Critical Success Factors Of Customer Relationship Management At Private Hospitals In Malaysia - Abdullah, Kamarul Zaman (2005)

(untitled)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk mengkaji faktor yang penting mendorong kepada kejayaan dalam perlaksanaan Perhubungan Pengurusan Pelanggan di hospital Malaysia.