The Factors Affecting Work-Family Conflict Among Employees In Yemeni Government Organizations - Mohammed Abdulqader, Abdulwahab Yahya (2005)

(untitled)
Kajian ini bertujuan menyelidik serta menilai hubungan di antara masa, tekanan dan kepuasan kerja dengan konflik keluarga–kerjaya di kalangan pekerja yang bertugas dalam organisasi kerajaan di Yaman.