Factors Influencing The Intention To Make Malaysia A Second Home: A Study On Japanese And Indonesian - Khu, Shin Yuin (2012)

(untitled)
Tempat kediaman kedua atau skim pesaraan di luar negara merupakan konsep yang amat biasa di Eropah dan Amerika Utara.