The Influence Factors Of Competitiveness In Quality Among Private Higher Education Institutions (Pheis) In Malaysia: The Role Of Green Initiatives As A Mediator - Chan, Hon Seng (2012)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk: (a) menyelidik faktor-faktor mempengaruhi kualiti daya saing Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) di Malaysia: dan (b) menyiasat sama ada inisiatif alam sekitar bertindak sebagai pengantara dalam hubungan di atas.