Environmental Management Practices for Hotels in Malaysia - Hooi, Tang Yee (2011)
Industri perlancongan telah menjadi tumpuan di Malaysia dalam dekad baru-baru ini. Ini adalah kerana ia mampu menyumbang dari segi pendapatan pertukaran wang asing serta mewujudkan peluang pekerjaan.