Persepsi Masyarakat Terhadap Ruang Terbuka Awam Dan Kualiti Hidup Di Medan, Indonesia (Abstract) - Delianur Nasution, Achmad (2013)

(untitled)
Satu daripada permasalahan utama bandar-bandar dunia adalah berkurangnya kuantiti dan kualiti ruang terbuka awam di pusat bandar, hal ini menimbulkan kesan terhadap kualiti hidup, terutama kualiti hidup fizikal.