Talentinfra Sdn. Bhd. Business Entities Mapping Portal: Business Product Type Categorization - Yong , Wai Yin (2009)
In this dissertation, only the business entities mapping mechanism is discussed.Dalam disertasi ini, hanya mekanisma berkaitan dengan pengkategorian jenis produk dalam entiti perniagaan dibincangkan.