Kesan Penambahan Mgo, Al2o3 Dan Bao Ke Atas Hidroksiapatit. - Marsad, Noor Hasimah (2005)

(untitled)
Dalam penyelidikan ini, tiga jenis bahan tambah iaitu magnesium oksida (MgO), aluminium oksida (Al2O3)