Morphological, Mechanical And Thermal Properties Of Amorphous Copolyester/polyoxymethylene Blends - Kok Loon, Lam (2005)
Kajian terhadap gaulan kopoliester amorfus/polioksimetilena (POM) yang telah dilaksanakan adalah terdiri daripada dua bahagian yang utama.