Pembentukan Model Ruangan Kegagalan Cerun Bagi Sub-Lembangan Hulu Sungai Langat - Wan Ibrahim, Wan Mohd Muhiyuddin (2005)
Penambahan tekanan bagi tujuan pembangunan di Malaysia dalam tahun kebelakangan ini disebabkan oleh pertambahan populasi