Application Of Control Mechanisms On Marketing Decisions In Multinational Company Marketing Units In Malaysia - Low, Chee Kong (2006)
Penyelidikan dalam bidang pengurusan subsidiari antarabangsa telah mengalami perkembangan pesat dalam pemahaman mekanisma kawalan rentas sempadan.