Evaluating Signalized Intersection Capacity Based On Malaysian Road Conditions - Zainal Abidin, Nurikhwani Idayu (2007)
Sehingga kini, Malaysia telah menjalankan analisis kapasiti lebuh raya berdasarkan kaedah-kaedah dari negara lain.