Kaedah-Kaedah Lelaran Berprasyarat Dalam Penyelesaian Persamaan Pembezaan Separa - Sam, Teek Ling (2007)
Kaedah-kaedah berangka merupakan antara teknik-teknik mencari penyelesaian hampir bagi persamaan pembezaan separa (PPS) yang timbul dalam bidang dinamik bendalir dan termodinamik.