Pengekstrakan Dan Sifat-Sifat Ekstrak Yis Daripada Candida Utilis - Mohd. Hassan, Rodiah (2007)
Kesan pengolahan enzimatik dan pemecahan mekanikal secara individu atau gabungan ke atas yil penghasilan ekstrak yis daripada Candida utilis telah dikaji untuk mendapatkan proses yang optimum kerana ekstrak yis sangat berpotensi sebagai penambahbaik perisa dalam industri makanan.