Pharmacokinetic Studies Of Ciprofloxacin And Theophylline And Of The Interaction Between These Two Drugs In Healthy Malaysian Volunteers - Abdulla Alfadly, Saeed Obeid (2007)
Teofilin adalah sejenis bronkodilator yang kerap kali digunakan sebagai rawatan untuk penyakit asma dan halangan pernafasan kronik.