Thermal Behavior In The Traditional Courtyard Houses Of Yemen - Binthabet, Mansoor Mohammed Abdulla (2007)
Perkembangan pesat dalam suhu global, populasi, penggunaan tenaga dan pencemaran telah menjadi isu penting yang kian membimbangkan.