Active Power Filter With Automatic Control Circuit For Neutral Current Harmonic Minimization Technique - A Bakar, Mohd Izhar (2007)
Disertasi ini bertujuan untuk membangun penuras kuasa aktif yang cekap dan boleh dipercayai bagi meminimumkan lebihan harmonik arus neutral dan juga masalah harmonik di dalam talian neutral untuk sistem tiga fasa empat dawai.