Debt Trap, Debt Burden Shifting, And Welfare Loss: A Comparative Study On A Group Of Fourteen Asian Pacific Developing Countries - Noor Alam, Noor Alam (2007)
Kajian ini mengguna pendekatan makro ke atas perangkap hutang, satu subjek yang telah banyak diabaikan dari segi bukti-bukti empirikal.