Influence Of Crospovidone On The Oral Bioavailability Of A Model Drug And Toxin - Tan , Slew Slew (2008)
Kajian ini dijalankan untuk menyiasat potensi crospovidone dalam pencegahan toksisiti aflatoxin 81 serta kebolehannya untuk meningkatkan biokeperolehan oral drug yang mempunyai keterlarutan rendah dalam air, iaitu ibuprofen.