Evaluation Of Acupuncture Therapy For Chronic Prostatitis/Chronic Pelvic Pain Syndrome - Wen Huey, Shaun Lee (2007)
Penyakit prostatitis kronikl sindrom sakit pelvis kronik merupakan sejenis sindrom yang mengecewakan, mengelirukan dan kerap ditemui.