Analysis Of Infertility With Regards To Assisted Reproductive Technology - Yeap, Beng Chong (2006)
Kaedah regresi telah menjadi satu komponen integral untuk sebarang analisis data berkenaan dengan memperihalkan hubungan antara pembolehubah sambutan dengan satu atau lebih pemboleubah penerang.