Falsafah Meng Zi (mencius) Dalam Perancangan Khususnya Dalam Bidang Penyertaan Awam - Loh, Tze Suh (2003)
Dalam penyelidikan ini, terdapat dua aspek yang diberi keutamaan, iaitu konsep penyertaan awam dan falsafah Meng Tze (Mencius),(seorang ahli pemikir Negera China).