Mobilising Strategies Of The Global Breastfeeding Movement: Building Alliances With The Women's Movement - Amin, Sarah (2001)
Tesis ini bertujuan untuk mengkaji beberapa strategi penjanaan pergerakan penyusuan ibu di peringkat antarabangsa yang telah terbukti berkesan dalam usaha mencapai tahap kesihatan kanak-kanak dan wanita dengan menerapkan semula budaya penyusuan susu ibu.