The Antecedents And Consequences Of Work-Family Conflict Among Doctors In Public Hospitals In Peninsular Malaysia - Abd Razak, Ahmad Zainal Abidin (2009)

(untitled)
Kajian ini menghasilkan dan menguji satu model konflik kerja-keluarga kalangan doktor melalui tiga cara.