An Innovative System To Monitor E-Mail Systems Environments Using Active Monitoring - Hussein Albazar, Hussein Abdelrahman (2010)

(untitled)
Sehingga kini, Sistem E-mail amat penting dalam memenuhi setiap keperluan dalam pelbagai bidang kehidupan seperti pendidikan, perdagangan, pemasaran, komersial and pelbagai bidang perniagaan termasuk komunikasi peribadi melalui Internet.