The Influence Of River Discharges, Tides, And Winds On Estuarine Plume In Northwest Peninsular Malaysia - Muhammad Syukri, Muhammad Syukri (2006)

(untitled)
Tujuan thesis ini adalah untuk mengkaji struktur daripada plum estuari dan perairan pantai secara spasial dan temporal di baratlaut Semenanjung Malaysia