Identification Of Biomarkers For Colorectal Cancer From Malaysian Patients - Yeoh , Lay Chin (2010)

(untitled)
Kes-kes kanser kolorektal (eRe) semakin meningkat. Akan tetapi, penanda-penanda bio yang dapat menggambarkan perkembangan eRe masih kekurangan walaupun kemajuan dalam alat-alatan proteomik dan "microarray" telah tercapai.