Investigating Kinaesthetic Image Schemas In The Construction Of The Self And The Other In Bush's Discourse Of The War On Terror: A Critical Discourse Analysis - Naidu, Sivabala (2010)

(untitled)
Kajian ini meneliti imej kinestesis (kinaesthetic image schemas) yang terkandung dalam 24 ucapan radio bekas Presiden Amerika Syarikat, George W. Bush berkaitan dengan Perang Atas Nama Keganasan (War on Terror), khasnya wacana yang berhubung dengan Iraq.