The Influence Of Transformational Leadership And Learning Organisation On Total Quality Management Implementation In Libyan Public Universities - A. Argia, Hasan A. (2014)
Kajian ini bertujuan mengenal pasti pengaruh Kepimpinan Transformasi dan Organisasi Pembelajaran terhadap pelaksanaan Pengurusan Kualiti Menyeluruh (TQM ) di dua buah universiti awam di Libya.