The Effect Of The Modified Cort Programme In Enhancing Critical Thinking And Improving Motivation To Learn Among Students With Learning Difficulties In Mathematics - Y. M. Melhem, Tareq (2014)
Tujuan kajian ini adalah untuk membina satu program latihan berdasarkan program CoRT dan menilai keberkesanannya dalam meningkatkan pemikiran kritikal dan motivasi untuk belajar bagi pelajar tahun enam