Impact of Talent Management on Employee Turnover Case study in YS Vietnam Co., Ltd - Lee, York Soo (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Pengurusan bakat merupakan factor yang mustahak untuk menentukan kejayaan dan keuntungan sesebuah syarikat.