In-Vivo Induced Antigens Of Toxoplasma Gondii And Their Application In Diagnosis Of Human Toxoplasmosis - Amerizadeh, Atefeh (2015)
Toxoplasma gondii bertaburan secara meluas di seluruh dunia, dengan prevalens yang tinggi di kawasan tropika.