The Effects Of Value Co-Creation On Sustainable Logistic Performance: From Lens Of Logistics Service Provider In Malaysia - Chu , Kai Chat (2015)
Logistik dan pengangkutan sektor memainkan peranan penting dalam mengekalkan dan meningkatkan aliran perdagangan antara ekonomi yang besar di dunia.