Self-Disclosure Among Malaysian Bloggers - Affendy Lee, Nor Azlina (2015)
Dalam dunia siber yang semakin berkembang pesat kini, pelbagai bentuk rangkaian sosial dibentuk dan dijadikan media saluran bagi tujuan perhubungan manusia, termasuklah blog. Blog yang biasanya diwujudkan sebagai tempat pendedahan kendiri telah menimbulkan banyak perbahasan terutamanya dari segi faktor and akibat pendedahan kendiri di dalam blog.