The Use Of Webqlm To Enhance Writing Performance In Argumentative Writing - Tan Ooi, Leng Choo (2014)
Penyelidikan ini menumpukan kepada pembinaan sebuah alat pembelajaran konstruktivis yang berasaskan web dikenali sebagai Modul Pembelajaran WebQuest atau WebQLM. Penyelidikan ini menyelidik kesan-kesan WebQLM terhadap pencapaian penulisan pelajar dalam penulisan penyanggahan serta tahap penglibatan mereka dalam aktiviti-aktiviti WebQLM. WebQLM ini mengandungi empat jenis unit pembelajaran.