Human Resources Management And Employees’ Prosocial Behaviour Of Hotel Front Liners In Penang, Malaysia - Alhrout, Shadi Ali (2015)
Staf barisan hadapan atau pekerja kaunter dalam industri perhotelan dan hospitaliti memainkan peranan penting dalam membentuk pendapat tentang khidmat pelanggan, ataupun penyampaian khidmat mereka.