Accountability Practices In A Malaysian Local Authority : A Grounded Theory Approach - Salleh, Danilah (2015)
Kerajaan Malaysia telah melakukan pelbagai pembaharuan dan pendekatan atas desakan pelbagai pihak bagi memastikan akauntabiliti perkhidmatan awam berada di tahap tertinggi. Walaubagaimanapun, sehingga sekarang kepincangan akauntabiliti di sektor awam masih lagi menjadi topik hangat yang sering diperbincangkan.