The Influence Of Creativity And Self- Esteem On Mental Health And Job Performance In Noth Tehran Among Female Teachers From Girl’s School - Harati, Saba (2015)
Kajian ini memberi tumpuan khusus terhadap pengaruh kreativiti dan harga diri penghargaan kendiri terhadap kesihatan mental dan prestasi kerja dalam kalangan guru wanita di Tehran, Iran.