Compensation, Performance Management Practices And Employee Turnover Intention Of Ready-Made Garment (Rmg) Industry In Bangladesh - Rubel, Mohammad Rabiul Basher (2015)
Kajian ini bertujuan untuk menyiasat hubungan antara amalan pampasan, pengurusan prestasi dan niat berhenti kerja pekerja dan kesan pengantara POS dan kepuasan kerja ke atas hubungan itu. Kajian ini di rekabentuk dengan menggunakan reka bentuk kajian keratan rentas dan medium borang soal-selidik sebagai cara pengumpulan data.