ETC training management system / the needs and expectations for training management system in Thailand - Adam, Metinee (2009)
Dalam tahun 2009, Syarikat ETC perlu menghasilkan satu sistem pengurusan latihan untuk kegunaan institusi Iatihan dan akademik di Thailand yang dinamakan ETC Training Management System. Syarikat ini akan beroperasi di Bangkok, Thailand. ETC telah mengenalpasti dua jenis pasaran. Pasaran yang pertama terdiri daripada institusi-institusi latihan yang merupakan pasaran yang terbesar dan pasaran yang kedua pula terdiri daripada institusi-institusi akademik di mana saiznya adalah keeil sedikit. Syarikat ini menjangkakan dalam tahun 2012, ia akan berkembang sehingga menjadi satu syarikat yang bernilai $1 juta dengan hasilnya dijangka meningkat dengan ketara. ETC akan menghasilkan dan pasarkan satu produk yang sangat berfaedah dengan harga yang berpatutan untuk memuaskan keperluan dan harapan pelanggan.