Forecasting Performance Of Cascade Forward Back Propagation Neural Network For Data With Outliers - Mamuda, Mamman (2017)

(untitled)
Dalam kajian ini, satu rangkaian neural berasaskan pengelompokan telah dibangunkan untuk menyiasat dan membandingkan prestasinya dengan teknik-teknik pe- modelan lain bagi kes penyimpangan andaian berkaitan hubungan homoskedastik dalam set data