The Relationship Between Government Expenditure, Oil Price And Economic Growth: A Case Study Of Kuwait - Ebaid, Ali (2016)
Kajian ini mengkaji hubungan antara dua jenis perbelanjaan pelaburan kerajaan, penggunaan dan pertumbuhan ekonomi dalam kes di Kuwait sebagai salah satu daripada negara-negara pengeksport minyak