Sistem Penyampaian Perkhidmatan Wakaf Berteraskan Islam: Satu Kajian Teoretis - Abdullah, Mohamad Salleh (2017)
Tesis ini bertujuan untuk mengenal pasti komponen Sistem Penyampaian Perkhidmatan Wakaf berteraskan Islam (SPPWBI). Bagi tujuan tersebut, kajian ini terlebih dahulu ingin mengenal pasti konsep dan komponen Penyampaian Perkhidmatan Berteraskan Islam (PPBI) dan Sistem Penyampaian Perkhidmatan Wakaf (SPPW)